fbpx

🚚 Comanda minima este de 200 ron!

Despre Noi

Lasă-te inspirat de posibilitățile oferite de alimentele proaspete din magazinul nostru.

Cine suntem noi ?

Descoperă calitatea produselor noastre

Bine ați venit într-un tărâm al savoarelor autentice, la Ferma de Oi! Aici, găsiți o colecție de delicii rurale, fiecare produs purtând aroma și tradițiile pitorești ale zonei noastre.

Magazinul nostru este o poartă către bucatele care au crescut din pământul fertil al fermei noastre. De la carne proaspătă, la brânzeturi maturate sau cozonaci proaspeti, fiecare produs reflectă pasiunea și priceperea fermierilor noștri locali.

Preț accesibil

La Ferma de Oi, ne mândrim cu faptul că aducem în inima orașului gustul autentic al produselor proaspete și locale, oferindu-le la prețuri accesibile, care reflectă munca hărnică a agricultorilor și tradițiile noastre culinare.

Descoperiți Secrete Culinare

În timp ce explorați rafturile noastre, veți descoperi produse unice, unele dintre ele transmițând secrete culinare vechi de secole. Fiecare gust și textură dezvăluie povești și tradiții locale care dau viață fiecărui produs.

Produse proaspete zilnice

În fiecare dimineață, fermă noastră produce produse 100% naturale, de la brânzeturi , unt până la smântână proaspătă. Prin fiecare produs proaspăt adus în magazinul nostru zilnic, Fermă de Oi aduce o părticică din țară în mijlocul agitației urbane. Descoperă prospețimea autentică și gusturile inconfundabile ale produselor noastre, care te vor călăuzi către un loc unde tradiția și prospătura se întâlnesc în fiecare raion.

Cum vă putem livra produsul acasă ?

Odată ce ați cumpărat din produsele noastre, ne asigurăm că produsul ajunge în stare bună. Produsele sunt integrate în ambalaje speciale încât alimentele să nu se strice în drumul spre casa dumneavoastră. În timpul transportului, produsele alimentare sunt menținute la temperaturile corespunzătoare pentru a asigura prospețimea și siguranța alimentelor perisabile.
Livrăm peste tot în București , în zilele de marți și vineri.

8
Ani de experiență
Cum funcționează Magazinul Nostru

Sănătos, accesibil și delicios

Căutați produsul în catalogul nostru

Pe site-ul nostru puteți să navigați pe pagina oficială de produse și să căutați produsele pe care le doriți.

Aflați cele mai bune prețuri

În magazinul nostru, veți găsi oferte speciale și reduceri periodice pentru a vă ajuta să economisiți mai mulți bani în timp ce vă bucurați de gusturile tradiționale.

Puteți să economisiți timp și bani

Procesul nostru de transport alimentar este un veritabil angajament de a oferi produse autentice și de cea mai înaltă calitate în fiecare zi.

Valoarea noastră

Garantăm prospețimea și calitatea tuturor produselor noastre.

La Ferma de Oi puteti găsi la noi produse proaspete și naturale Magazinul nostru oferă produse , de la lactate proaspete, până la carne de la ferme locale și brânză proaspătă făcut din lapte natural si sănătos – toate sunt alese cu grijă pentru a vă asigura că aveți parte de cea mai bună calitate.

Viziunea noastră

La Ferma de Oi, viziunea noastră este să devenim sursa autentică a gustului și sustenabilității. Ne propunem să oferim clienților noștri o experiență unică, în care să se poată bucura de produse de cea mai înaltă calitate.

Misiunea noastră

Magazinul nostru își asumă responsabilitatea de a îmbina tradiția, sustenabilitatea și calitatea pentru a satisface nevoile clienților și pentru a contribui la comunitatea locală. Misiunea noastră este de a ne improviza fermele noastre de oi, promovând produsele noastre și contribuind astfel la dezvoltarea economică a comunităților rurale.

carnati

Varietate și Diversitate

În inima comunității noastre, Ferma de Oi aduce autenticitate și prospețime în alimentația noastră de zi cu zi. În magazinul nostru, cifrele și statisticile sunt o confirmare a angajamentului nostru pentru calitate și autenticitate. Suntem bucuroși să servim comunitatea noastră cu produse de calitate de la fermele și producătorii locali.

0 +
Clienți Mulțumiți
0 +
Produse Vândute
0 +
Rata Recenziilor
0
Ani de experiență
Testimonial

What they say about us

Suscipit neque tempus justo viverra mollis nostra ultrices nullam nascetur.

4.7/5
Scroll to Top