fbpx

🚚 Comanda minima este de 200 ron!

Cu ce vă putem ajuta astăzi ?

Bine ați venit în secțiunea noastră de Întrebări Frecvente! Aici veți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări legate de magazinul nostru online și produsele noastre alimentare .

Întrebări frecvente

Cele mai populare întrebări

Produsele noastre pot fi transportate cu camioane, furgonete sau vehicule specializate pentru transport alimentar.  Sunt păstrate în condiții de temperatură controlată pentru a menține prospețimea.

Transportul produselor alimentare de la țară implică reguli stricte privind igiena și siguranța alimentară. Se folosesc ambalaje corespunzătoare și se respectă lanțul de răcire sau alte condiții specifice pentru fiecare tip de produs.

Achiziționarea direct de la ferme sau gospodării locale  asigură prospețimea produselor, poate oferi oportunitatea de a cunoaște producătorii și de a sprijini economia locală.

Alegeți producători de încredere, verificați recenziile și recomandările, și căutați produse cu aspect proaspăt și ingrediente simple.

Ne asigurăm că produsele sunt ambalate și stocate în mod corespunzător. Verificăm sursele și furnizorii pentru a vă asigura că respectă standardele de siguranță alimentară și reglementările locale.

Cumpărarea produselor noastre alimentare poate fi o modalitate excelentă de a susține agricultorii locali, de a obține produse proaspete, naturale și autentice, precum și de a contribui la reducerea amprentei ecologice a alimentelor prin scurtarea lanțului de aprovizionare.

Bucurați-vă de o experiență de cumpărături specială

Veniți să simțiți aromele și calitatea produselor noastre, fără a vă gândi de două ori la prețuri.

Scroll to Top